Lyckad helg!

Nu är jag hemma igen efter en fullspäckad och väldigt mysig helg med pojkvännen och vänner. Den har vart hur skön som helst! Den bästa helgen på länge, och bästa torsdagen på länge, då älsklingen fyllde år. Så, ja. Nu är det bara att leva dom här veckodagarna sen är det helg igen. Jag längtar!

Älsklingen och jag igår. Vill inte ha ett slut på denna helg!

Thursday and the weekend!

Då sitter man här och dricker juice som man aldrig druckit det förr, och väntar på friskare tider. Hoppas att den tiden kommer imorgon och håller i sig hela helgen. För imorgon fyller Philip år, grattis i förskott älskling! Då ska vi fira och mysa gärnet. Och resten av helgen har vi för oss själva. Eller ja, inte helt från andra folk direkt. Men ingen som säger åt oss vad vi ska göra och inte göra. Det kan vara skönt ibland! Sen blir det lite fest i helgen. Musikstils fest, då man ska vara utklädd till någon musikstil. Har inte riktigt bestämt mig än. Det blir nog antingen syntare, punkare, eller glitterpoppare(haha). Men vi får se. Och lördagen är inte riktigt bestämd än. Men jag och Philip ska iallafall umgås med några, fast vet inte riktigt säkert än. Men jag tror att morgondagen och resten av helgen kommer bli....Skit bra och mysig!

Club Kid









Let´s Get Bleeped Tonight




La la happyland



Mitt knark


Jag vill tillbaka till Coldplaykonserten i stockholm i somras! Det är så mycket känslor när jag tittar på den här videon. Just att se dom spela live till ens favoritlåtar är en utav mina favorit droger!




!!!

Shelley




I like that girl!

Sofie och depeche!

Efter att ha dansat gärnet på skolan så är jag nu hemma på lugn mark igen och ska snart bege mig till min syster Sofie som jag inte har träffat på as länge. Det ska bli mysigt och kul som det alltid är!


Old pic

Paradise to night



Julen är nu bortstökad och jag är mer än bara pepp på paradise ikväll! Jag vet inte vad det är som är så speciellt med paradise, men det verkar inte som att det bara är jag som tittar på det. Jag tror att alla älskar det, det är ju så bra och underhållande. Synd dock att Annelie åkte sist. Tycker att hon och Kristoffer skulle ha vunnit allting! Dom va ju så söta! haha. Och bäst enligt mig!

Nu var man hemma igen!

Jaha, då var man hemma igen efter att har sovit borta tre nätter. Det är skönt, lökit, men ganska tråkigt faktist. Jag har fikat på gårdscafét, ätit den gröna geggan med advokado i(ja, jag vet vad det heter men vågar bara inte stava), spelat spel, tittat på porr(oups, inte med flit!), myst gärnet med sötnosen, och spelat ännu mer spel. Och jag vet inte, men det känns som att jag vill skjuta mig själv långsamt just nu. Skolan börjar imorgon. Känner mig inte alltför pepp inför det. Men men.

Älskling, det är livet som leker


Det leker med oss nu

We will be victorious



RSS 2.0