Feels Like Today

Det här har vart en väldigt bra dag faktist. Två lektioner och sen var jag med Philip, som alldeles just åkte hem till sig. Vi har tittat på OC och haft det mysigt. Fast jag har inte jobbat någon matte, som jag borde ha gjort. Blir väldigt nervös inför matteprovet jag har på fredag. Jag kan aldrig ta tag i saker i tid. Jag måste lära mig det, och det är nog bäst att jag börjar nu.


red lipstick


Hmm, I like!

En dag, och jag

Gårdagen va en helt okej dag, om man bortser från dom lite senare tiderna på dagen, eller ja, kvällen. Först tog jag och Philip en härlig promenad längs stranspromenaden, solade och hade mysigt. Sen åkte jag till borlänge, och där va det fullt med aktiviteter senare mot kvällskvisten. Veckorevyn va där, och även då Ebba Von Sydow,haha, men det var faktist trevligt. En riktig GIIIIRSNIGHT, HAHAHAHAHAH! okej. Det där va pinsamt, men inte riktigt så seriöst.




my new best friend ;)


Baby goodbye

Här sitter jag och lyssnar på E.M.D. Är det töntigt? hmm, inte enligt mig. Men enligt ganska många andra så. Jag kan iallafall inte sluta lyssna på dom. Fast då menar jag inte att jag är värsta fanet av dom. Jag tycker bara en låt med dom är bra. Och det är Baby goodbye, eller ja, DEN ÄGER! haha. Och dansen dom gör, mm den är snygg. Men i vanliga fall lyssnar jag inte på sån här musik, fast som sagt. Något speciellt är det med den här låten.

Arms


Då blir det en promenad med Jenny!

Last Weekend

Jag är lite efter ibland. Dom här bilderna från Humerts kalas skulle varit här förra veckan. Och bilder från Jennys kalas skulle varit ute nu. Men jag har tyvärr inga bilder därifrån än. Men nu när bilderna från förra helgen är överförda så är det väl lika bra att jag lägger upp dom.


Både jag och Philip är bra på konstiga miner.

Anders, jessica och Sofie ;) haha

Hampus och Australgenaren, hmm. Om man skriver så. Ja, den stackaren förstod inte ett ord om vad jag sa. Men han va också lite läskig.haha

för att alla älskar Ivan, iallafall enligt ölspelet

Magsnus

Och självklart Humert och Robin. Härliga människor de där! Sen va de peroner som kom och gick. Vet inte riktigt vilka. Men trevligt hade vi iallafall!


Paris is burning


Kids in the street drinking wine on the sidewalk
Saving the plans that we make ‘till it's night time
Give me your glass, it's your last, you're too wasted
Give me one too, cos I'm new and need tasting

Amazing song!

Grattis!!


För att idag är det min käre väns 16 års dag! GRATTTIS JÖNNY! <3

Nasty habbit

Jag älskar den här tiden på året. Det kommer så många nya låtar som är så bra! Jag hör nya låtar på radion som jag fastnar för helatiden. Minst tre stycken på en dag. Nej, nu blir det samhällskunskap!
Got a nasty habbit called rock´n roll

Dubbelgångare


Är det bara jag som tycker att de där ser ut som jag? Eller att de va likt? Inte för att många kommer att se det här, men ändå. Hmm, det är asläskigt, jag ser mig själv. Kan inte tänka mig någon annan. Men det kanske bara är inbillning. haha. Bor i spanien gör hon också...

Och shit! Det är LOST ikväll!  ÅHHHH, FAN VA BRAA!

A sunny day

Idag har det varit en härlig dag. Sol, plusgrader och många minnen och skratt har det också varit. På idrotten var det boxning, hur kul som helst! Men det va jobbigt. Sen påvägen hem från skolan lyssnade jag på Krister i P3. Det va faktist jättekul att lyssna på. Programet handlade idag om drömmar, och jag lärde mig väldigt mycket om allt möjligt som har med drömmar att göra.  Men nu vill jag ha helg!

Today





I<3U

Sunday evening...


Ensam, det är kväll och söndag. Det är oftast inte någon höjdare. Ja, och det är precis vad jag är.


Byta identitet, och nationalitet.

Igår kväll förstod jag inte riktigt vad som hade tagit åt svenska folket. Jag ville just för stunden byta identitet, och nationalitet. Jag ville inte att folk skulle veta att jag kommer från Sverige. Men, det fixade sig faktist. Det va när Ugglasjäveln hade fått så många röster, och jag trodde att hon skulle få åka till Moskva, de va just då jag inte ville va Josefin längre. Men, några sekunder efter det så lättade allt det där. Låten som vann är fan gudomlig om man jämför med Ugglas låt, "snälla, snälla!. Vilken tjatkärring hon är. Usch!

MM, ja

Jag sitter hemma hos Carolina helt ensam, och övergiven. Så jag vet inte vad jag ska göra. Men jag lägger ut några bilder.


haha

Lite suddig, men vafan

Den där skivan är bra! Mmmmm

De va den kvällen de. Den va väldigt god och söt!

Like a nympho


Inga läxor, och ingenting som gör det tungt den här kvällen. Hur skönt som helst.

Move your body around like a nympho

Shoes


Jag är glad att dom är mina. Mobilbilder är inte direkt det jag tycker om mest. Men det går fort, och det är lättsamt. Sånnahär bilder spelar väl inte någon större roll.

My Heroin




Inte matte, men jag måste göra det ändå.

Let me hear you sing it


Let me hear you sing it
Too doo doo...
Too doo doo doo doo da da da!

Katie HAHAHA



HAHAHAHAHAHAHAHAHA! JAG DÖÖÖR! Fan vad roligt det här är, bilderna är det, men framförallt just den här senen i filmen "Horton". Kan titta om, om, och om igen, utan att tröttna. Och visst skrattar jag lika mycket varje gång jag ser det. För det första är hon så jävla söt, men för det andra också jäääävligt konstig. Fattar inte vad hon håller på med. Det gör
henne bara ännu mer mumsi!


"In my world everyone is a pony and they all eat rainbows,  and pope butterflies!"
Och så är hon ju så nöjd, åhhhh.


Lick Paris


Min älskling är bäst! Han vet vad jag tycker om. Och han är en kreativ pojke. Jag sa, något med eifeltornet och en mun, då blev det den här. Och det är en väldigt dålig bild på den. Den är ännu snyggare på riktigt, med kontraster. You can read my mind. <3

Lourdes






Skön stil har hon, och snygg är hon! bara 12 år. Jag fattar inte! Mums på henne.

ahh

Vissa dagar är mitt liv härligt! Som idag. Jag har sovmorgon till 12.20, och slutar 13.30. Bara en lektion alltså. Rätt skön dag. Mmmmm, jag njuter.


Balsam-shampo-balsam

Balsam när jag ska ha shampo. Shampo när jag ska ha balsam. Det gick inte så bra för mig i ducshen idag, men det var inte nog med det. Jag tog också shampo istället för tvål. Lite borta va jag. Men det händer väl alla.


The Hardest Part



And the strangest thing
was waiting for that bell to ring
It was the strangest start

Ååååh, jag vill att Coldplay konserten ska vara nu! Jaa, roligt skulle vi ha, jag och Philip. Eller det ska vi. Men det är ett tag kvar till dess...Längtarn är ett perfekt ord, det är iallafall det jag känner just nu.

Magic


Coz your over the Atlantic baby
And you´re taking me for granded baby
Coz your over the Atlantic baby

Pictures

Bilder kan göra så mycket! Speciellt dom man tagit själv. Det kan göra sitt rum så mycket mera personligt, och roligt. Jag vill pyssla nu, det är så mysigt!



Jag har dom inte på golvet direkt, som man kan tro när man tittar här.


Paint the city black




Black and boring. No thanks. I may sharpen me.

The Sounds till P&L!

Huvudvärk...Men jag är glad ändå. För The Sounds ska komma till Peace & Love i sommar! Helt underbart. Det är inte bara dom som är underbara och ska komma dit. Men jag fick reda på idag att dom skulle komma. Nu hoppas jag bara på att det kommer ännu fler underbara band. Kulkul!
Andra jag måste se där är:
Kleerup
Lykke li
Anna Ternheim
Håkan Hellström
Parken
Slagsmålsklubben
Sophie Zelmani
Thåström
Pete Doherty
The Kooks! Åhhh

Sen finns det det självklart flera, men dom här är viktigast!


<3

Ja, det här blev en till, ganska lyckad dag måste jag säga. Vissa delar av den va lyckade, men andra inte. Jag börjar med dom negativa. Det är väl först och främst att jag på astronomin höll på och stråla ihjäl min kompis Emma och någon annan som jag inte ens vet vad han heter. Känns ju inte alls bra. Men jag tror inte att det hann bli allvarligt. Sen vet jag föresten ingen mer negavtiv händelse den här dagen. Så nu till det posetiva. Det är att jag och Philip firar 11 månader idag. Och det har varit så mysigt! Film, klubba (för två) och vi tillsammans! Det är allt som behövs för en perfekt kväll!


Jag måste bara säga, fyfan vad jag älskar Philip!

Home

Inte speciellt händelserika bilder, men så blir det när man inte har batteri på kameran, när man sen bara har mobilkameran kvar. Men huvudsaken var ju att vi hade kul. Vilket kanske inte syns allt för väl på bilderna.





Nej, det syns visst att vi har haft kul. Om jag ska beskriva helgen med ord, så blir det: Johonny Cash, skratt, shopping och, jag vad ska jag säga. Det blir mycket...mys i överflöd är nog det rätta.

RSS 2.0