Stockholm, coldplay!








Chris Martin <3 Man stod ju på en bra plats!! ;) Har tyvärr inte många bilder. Har fler filmer. :)

SLUUUUT DÄR!




Äntligen!!!

Äntligen, nu är det COLDPLAY! <3


Coldplay!!!

haha, vad bra att jag var så bra på att skriva det förra inlägget. fattade ingenting. men nu ska jag iallafall gå och sova så att man får lite sömn till drömdagen imorgon. Då blir det COLDPLAY!! <3

Stockholm!

Igår vaknade upp Malin med tuppen för att möta upp mig eftersom att jag bara kunde ta 9 bussen in. Men så blev det inte. Och stackarn fick sitta och vänta på mig i någon timme. Det ber jag väldigt mycket om ursäkt för! Fasst det ändå var lite komiskt allting. Men när jag väl va inne i Leksand så åt vi frukost på siljan. Vid klockan 3 gick mitt tåg mot stockholm. När jag var framme åt vi ute på någon resturang som var hur mysig som helst. Och sen drog vi vara hem för att ta det lite lugnt en kväll. Nu sitter jag och väntar på att Ellinor ska komma hem från skolan. Sen blir det shopping!


Vilodag


Jag och Rönn´spojken!

haha, den här bilden är typ den enda jag har tagit på dom här två dagarna som man såg någonting på. Jag har varit väldigt tråkig. Eftersom att jag knappt har tagit några bilder. .Men vi har iallafall haft det bra både igår och i fredags. (: I Fredags va vi tjejer vid gammelgårdarna och hade det trevligt, efter vi hade suttit där en stund så drog vi någonstans...vet inte riktigt till vem. Och igår va vi flera hemma hos Sofie. Det va faktist väldigt trevligt. Förutom att de va några som slocknade väldigt fort...haha. Så såhär dagen efter två dagars festande kändes det som att det va dags att vila lite. För imorgon har vi kick out med jobbet. Det kan nog bli väldigt roligt! Får hoppas att det blir fler bilder då!


B r e a k my f a l l



Jag och Jessica träffade Ellinor och tog en fika. Det kändes som det var evigheter sen jag träffade Ellinor innan det. Det lär blir fler gånger! eller det kommer.

Och jag pratade om...Jadu. Något intressant? Och väldigt viktigt? Nej, det vet jag inte riktigt om jag gör någongång...

Geraldine



Ojdå, jag måste springa. hejdå!

Tjejmiddag

Igår hade vi tjejmiddag hemma hos Carro. Vi åt tacos och jaa, åt tacos. Och förståss andra grejer också. Men det va iallafall trevligt. Vi får göra om det, men då ska det vara mer storslaget, eller vad man säger,hmm....

En gång blev det visst för mycket..haha



Jag och degrudge är bästa kompisar nu för tiden :)

Snygganna!

Maten va iallafall god ;)

RSS 2.0