Coldplay?

Coldplay är den 17:de på globen i Stockholm. Jag har ingen biljett och jag börjar få panik. Jag har velat se dom sen jag gick i 7an, eller om det t.o.m var i 6an. Dom har varit ett utav mina favoritband ett bra tag nu, och det är säkert sista gången dom spelar i Sverige. Och det ända jag tänker på nu är ett par biljetter till den konsären, men nu känns det så långt bort det bara kan komma. Jag kommer inte komma dit...Så är det nästan alltid. Sånt man bara måste göra, och sånt man har planerat hur länge som helst blir aldrig av.
Och eftersom att jag verkligen vill se dom, och det skulle vara helt underbart att se dom, så kommer jag aldrig aldrig aldrig få ha chansen att se dom...

Dålig skrivare

Hejsan! Om jag skriver hejsan till någon överhuvudtaget kan jag inte tro...Och om det är någon som skulle läsa det här någongång så är det väldigt bra att veta att jag verkligen är jätte dålig på att skriva.

Igentligen så skulle man förbjuda mig att ha en blogg, så dålig är jag.

Men nu när jag har skaffat en så är det väl lika bra att skriva i den fast jag är jätte dålig.

Och om alla andra som suger på att skriva har en blogg, så tänkte jag som också suger på det att jag också kan skaffa en.

Det här inlägget får bli ett ointressant, dåligt, tråkigt och mitt första.

Hejdå!


RSS 2.0