17 snart!

Nu sitter jag här och lyssnar på Amanda Jenssen(fan vad bra hon är!) och vill bara ha helg nu. Jag menar jag fyller ju år på söndag, så jag längtar liite extra. På fredag vill jag hitta på något kul. Jag vill småfesta lite sista gången som 16-åring. Kommer att ångra att jag inte gjorde de när jag blir äldre, haha. Nej, men vad vet jag. Nått kul vill jag iallafall hitta på. På lördag ska jag vara med philip. Likaså på söndag när jag fyller år. Det kommer att blir hur mysigt som helst! Men nu till något helt annat. Har setat och tittat på bilder från sommaren tidigare idag. Jag vill ha ha HA det!








Finns så mycket. Men kan ju inte lägga ut allt! haha


Happyland




Spårlöst försvunna..eller så är jag bara slarvig?

En sak jag hatar att vara duktig på är att tappa bort nya smycken och smink. Det är en sak jag gör helatiden, tappar bort nya saker, speciellt småsaker då då som smink och smycken. Dom senaste veckorna har jag tappat bort nyköpta halsband,armband,ringar och smink efter att bara har använt vissa saker en gång. Och det är någon som irriterar mig efter som att det dels kostar en en massa onödiga pengar, eftersom att man inte får användning av sakerna, och att vissa av sakerna inte finns kvar i affären...Det sista som jag tappade bort var min svarta ögonskugga som jag bara använt några dagar. ÅÅhh, vad det gör mig frustrerad. jag måste sluta vara så slarvig!Men en sak som normala människor inte gör så är det väl att slänga av sig smycken på ett golv, och sen glömmer av det nästa sekund? Ja, det är vardag för mig, iallafall nu på senare tid. Slarvfan jag är!


Fattar fan inte vart dom tar vägen..Jag har inget minne om hur någonting av sakerna den senaste månaden kan ha försvunnit..Fan också.

Jag hatar i-lands problem

Vad jag hatar i-landsproblem ibland. Eller visst är dom jobbiga, men det finns vissa som är värre än andra. Det som händer mig varenda dag är att jag får mat mellan tänderna. Det kan vara jättesvårt att få bort ibland. Och så går alla och komenterar det helatiden..Eller om man har någon finne, och alla komenterar den. Det är så jobbigt. Haha, seriöst. Vad sitter jag och gnäller om? En liten finne då och då och mat mellan tänderna. Nej, nu ska jag skärpa mig.


I just love orange lipstick

Haha, dagen började ju verkligen bra när vi skulle ha våran redovisning men vi kunde inte ha den eftersom att vi inte hade datorn och powerpointen. Det kändes inte som det bästa direkt. Men då har vi iallafall tid att träna in allt så vi kan det utantill tills nästa lektion. Kom just hem från dansen, där vi kör "Michael Jackson-tema" som alla andra dansare också verkar göra..Lite tråkigt är det att bara köra låtar med samma artist helatiden.

Nu har jag iallafall min efterlängtade helg här snart, och det ska bli hur skönt som helst. Jag har varit svimfärdig hela veckan. Vet inte vad det är för fel på mig just nu, haha.

 Jag förstår föresten inte hur man blir medlem på spotify? Jag har spotify på min dator, men inget eget inloggningsnamn. Kan inte någon som ser det här svara på det? skulle vara trevligt att ha en egen. :)



Mmm och föresten, jag bara älskar orangt läppstift. Det kan typ vara det snyggaste!
Från Make up store, "citrus"


Nu blir det sängen!


Jag hoppas på att morgondagen går snabbt! Vill ha helg nu. Och jag hoppas också på tjejmiddag på fredag, men frågan är bara vart. Det fixar sig nog ska vi se! Nu sitter jag också försöker lära in om Polens historia under 1500-talet..Men seriöst, hur många är igentligen intresserad av POLENS historia??! haha. Det går ju inte att lära sig om någonting som är totalt ointressant. Men som sagt, jag tror på en händelserik helg!

Och juste. Angående Lindex nya kollektion tycker jag att det är väldigt synd att dom bara har kläderna i storlekarna S och M. Därför att dom anser att dom säljer mest kläder med S och M. Jag tycker personligen att det är diskriminering. Varför ska inte alla människor få ha de kläder de vill ha? Det ska väl fan inte bero på vilken klädstorlek man har? Jag tycker bara att det är barnsligt...


Don´t Cry Out



Det enda jag orkar säga nu är att gårdagen inte alls var planerad. Men den va trevlig ändå tycker jag. Det fanns vissa tillfällen som inte var lika roliga. Det jag har att säga är att jag inte har sovit många timmar på två dygn. Så jag ska nog försöka ta och sova nu.
Gårdagens och dagens låt: "Don´t Cry Out", med Shiny Toy Guns

Trevlig kväll igår, mysdag idag!

Då va man hemma efter att ha sovit borta en natt i Leksand. Det va faktist en väldigt trevlig kväll igår med allt tvspelande, konstigheter och pinsamheter. Men som sagt det var en väldigt lyckad kväll. Idag är det fars dag. Så då blir det att vara hemma och mysa lite med familjen. Har just städat mitt rum också. Känns faktist väldigt bra!

Och juste, sitter och tittar på ett liveframträdande med Coldplay när dom kör Lovers in Japan. Det kan nog vara bland det mäktigaste jag har varit med om. Jag ryser i hela kroppen, och glädjetårarna bara rinner när jag tänker tillbaka på konserterna.

I´m sick

Idag är jag hemma och är sjuk. Jag har ont i hela kroppen, andas dåligt, ont i huvudet och kallsvettas. Svininfluensan? Det är ju ändå symptom som jag har. Men jag hoppas att det inte är det. Orkar inte få fler sömnlösa nätter...Nu ska jag äta min frukost som består av ägg och bacon. Om jag ändå har baconsjukan så..


日本の愛好家

Jag har funderat länge på att jag vill göra en tatuering. Jag vet att jag vill att det ska vara någonting som har med coldplay att göra. Ett citat eller en låt. Men jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Antingen ska jag skriva "Lovers in japan" på engelska eller japanska, "viva la vida", eller "Dreaming of the Osaka sun". Men jag vet inte riktigt. 

Fast inte riktigt så slarvigt. Jag har svårt att bestämma mig... 

GAAALET JÄVLA UNDERBART!

VAD I HELVETES JÄÄVLA.....ÅHH, FYFAN VAD JÄVLA UNDERBART! JAG VILL VARA DÄR! HAN ÄR FAN HELT JÄVLA UNDERBART SJUK I HUVUDET! JAG ÄLSKAR DET HÄR KLIPPET!!!!<3 (Synd bara att det är så dålig kvalitet) men det är fan GALET!!!

KENT


Bara för att Kents nya skiva släpps imorgon! RÖD. Ska bli mumsigt att få smaka på den!

Look a Likes


Hittade en till look a like. Det är kul när man hittar folk som är lik en själv. Enligt mig är hon ganska lik.

Haha, men den här är fortfarande värst enligt mig iallafall.

Tellement loin de ce monde



bonne nuit

Hype

Äntligen funkar Lookbook igen! Nu har jag haft lite att göra. tittat runt, kommentera och Hypeat. Jag kan sitta hur länge som helst och göra de. Så har jag även gjort en egen kycklingsallad som blev väldigt god faktist. Annars brukar jag köpa på coops salladsbar som är för gott! Men nu ska jag iväg på pilates.

Hare!!

Sista dagen på lovet...

Jaha, då va vi inne på sista dagen på det här lovet. Den är nästan alltid lika trist. Och det blir inte bättre av allt mörker som hösten drar med sig, eller alla problem som bara kommer. Andras och ens egna. Fast just nu är det lugnt för mig på den fronten. Men det är klart att man mår dåligt om ens nära och kära gör det. Jag skulle vilja ha sommar, och ljus. Skolavslutningen, det är alltid lika skönt när man känner att man klarat av året i skolan. :)


RSS 2.0