Valborg

Det är bra att vara ledig den sån här dag. Nu sitter jag hemma hos Carro, väntar på henne medans hon duschar. Vi har varit hela dagen, och kommer vara ikväll. Vi har redan haft det väldigt kul. Men jag tror att det blir ännu roligare lite längre in i tiden.

En bild från i sommras som jag hittade, haha

Godnatt




I want her face, she was sooo beautiful

Ledig

Nu kan man säga att det är lov! Iallafall nästan..Iallafall långhelg. Inge mer skola den här veckan. Och så längtar jag tills imorgon när jag först ska grilla med Carro och några andra, och sen vara med Philip, och sova hos honom. Det kommer bli hur mysigt som helst. Jag hoppas bara att min käre vän Carolina blir frisk. Tycker synd om henne. Förra valborg låg hon också hemma med feber. Men som sagt, hon får inte stanna hemma för mig!

Jag älskar Philip!

two days left

Ja, vad kan sitta bättre än en sovmorgon just nu. Inte vet då jag. Och därför är det helt perfekt att jag har en. Och då är det bara två skoldagar kvar den här veckan. Så blir det valborg på torsdag. Äntligen börjar jag bli lite pepp, vilket jag inte var förut. Men det kommer nog bli kul!

i can't stand up
i can't get down, down
get down, get down


Spring


Vad underbart det är med vår, nu när löven har börjat slagit ut på träden. Ja, de va väl det jag hade och säga.

Vaknat på rätt sida

Ja gårdagen va jag lite emo. Men de måste man väl vara någongång ibland. Idag verkar jag iallafall ha vaknat upp på rätt sida. Det har redan hänt en massa bra fast klockan bara är kvart i tio. Och idag hoppas jag på att få träffa älsklingen! men nu måste jag fixa lite saker innan jag börjar skolan 12.00.


Fuck you, Fuck you very very much

Vilken jävla dag. INGENTING blev som jag tänkt mig. Först på matten när Anders (min lärare) var otrevligare än vanligt. Helt otroligt! Jag trodde inte att det gick, men visst gjorde det de. Sen längtade jag igår tills den här dagen. De va då jävligt onödigt. Jag väntade och väntade på Philip i tre jävla timmar. Efter dom där tre timmarna får jag ett första sms av honom, och så står det att hans plan är försenat. Att han va på arlanda då, när han igentligen skulle varit hemma vid det laget! Usch vilken jäääävla dag. Ja, det va då inte någonting att se fram emot.
 
Jävligt dålig bild, men jag vet inte. Jag tyckte att den passade in den här dagen.

Fuck you
Fuck you very very much

Bra låt vanligtvis också, men ännu bättre en dag som denna.

The holiday is now over...


Jaha, då va det slut på lovet. Det är ju lite tråkigt. Visst vi börjar skolan, men jag längtar så sjukt mycket tills imorgon. Philip kommer ju hem! Det är nog bara jag som förstår hur mycket jag längtar, inte ens Philip förstår nog. Men senare ikväll ska jag vara med Carro och Jenny. De ska bli trevligt.

amended plans

Det blev ändrade planer i schemat den här helgen. Tjejmiddagen var igår istället för idag, det var hur mysigt som helst. Och idag ska jag, carro, sofie och kanske kanske någon mer äta middag tillsammans. Och vilken tur man har med vädret.

Miss

Gud vad jag saknar Philip....redan! Han har inte ens lämnat landet än. Han ska till London, men själv får man stanna hemma. haha, nej men jag hoppas att han kommer ha det bra! Jag får åka dit med honom sen. Men jag ska inte ha det fy och skam här hemma ja inte. Imorgon ska jag och Carolina sova själva i hennes farmor och farfars hus, som vi alltid gör när dom är borta. Och på lördagen blir det tjejmiddag med tjejerna i klassen, och andra jag vet inte riktigt. Men det ska bli mysigt! Men som sagt, jag kan inte låta bli att sakna miiiin Philip! <3

Vi ses när du kommer hem älskling


I want sunshine

Här sitter jag och väntar på solen som inte verkar komma. Allt skulle vara så mycket bättre om det var sol. Då skulle man kunna äta glass och läsa boken "låt den rätta komma in" i solskenet. Men det verkar tyvärr inte ske idag. Men det stoppar mig inte ifrån att cykla och möta Philip senare. Och sen ikväll blir det en Rönnäs fest, som vi haft några gånger tidigare. Och det brukar bli trevligt.

Lite grejer jag införskaffade i Östersund.

Fyra stycken Marlin Monroe tavlor. Får aldrig nog av henne. På bilden är dom inte upphängda, därför är det så snett, haha.

Ett par snygga sandaler från dna

En Beer bong, inte direkt någonting jag brukar köpa. Men jag kunde inte låta bli, den kan vara bra att ha, haha.

Home again

Då va man hemma igen. Fast jag skulle inte klaga på att åka tillbaka. Det va så jävla mysigt nu när Philip var med och allt. Vi shoppade, tittade på OC, en dag åkte vi till Åre, sovit hos Angelica och så har vi bara umgåts med släkten. Hur trevligt som helst. Men tyvärr så blev det inte mycket korttagande, och det är väldigt synd. Dom ända bilderna jag har från Östersund är mobilbilder. Tänkte inte på att ta bilder. Vilket nu va synd!


Pictures

Ja, några bilder från dansuppvisningen.

Inför öppningsnummret, det afrikanska. Man kan undra vad jag håller på med.



haha, de där va lite pinsamt, men kul.

Östersund imorgon

Nu vill jag bara ha dansshow, det va så roligt! Mot för vad jag har just nu. Sitter här och glor, har dessutom knappt rört på mig idag. Så jag ska gå ut och ta en långpromenad snart. Jag hade hoppats på att Ellinor kunde ha stannat i Rönnäs idag. Och träffat mig innan jag åker upp till Östersund, vilket är imorgon. Men så blev det ju inte. Men men, efter mig promenad så får det bli att glo på OC. Det är inte helt fel det heller. Man blir verkligen beroende av den serien.

P.S jag längtar till imorgon. Då åker jag upp till Östersund med Philip och familjen.

Fyra shower

Då har man dansat fyra föreställningar idag. Och så blir det fem till imorgon. Idag har det bara gått bättre och bättre för varje show. Men dom två sista på dagen va inte dom roligaste, inte en bra publik alls. Men nu på kvällen va allt jättekul! Hoppas det blir en lika rolig dag imorgon. Nu måste jag ducsha av mig, för fy hur jag ser ut med allt mitt smink och allt glitter.

I helgen. Åhh, vilken skön helg det var, och man kan ju inte klaga på vädret nu heller.

Dansshow

Om man ska sammanfatta den här dagen och två dagar framåt med ett ord, så väljer iallafall jag ordet KAOS! Idag har vi haft genrep i flera timmar. Inte för att jag tror att det gjorde att danserna gick bättre, snarare tvärtom. Vi ska byta om på kanske 40 sekunder mellan flera framträdanden. Inte undra på att jag kommer upp efter halva låten har gått. Inte nog med det. Publiken kommer inte fatta ett skit vad vi håller på med, jaja. Man kan ju iallafall hoppas att det går bättre på showerna. Men det tvivlar jag på..

1 ÅR! <3

Idag har jag och Philip varit tillsammans i ett år. Ett årsdag för oss idag då! Ska skriva mer sen. Och jag älskar Philip så sjukt jävla mycket! <3


RSS 2.0