Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va


Det är faktist en sak som är väldigt hemsk!!! Jag sitter och lyssnar på Lars Winnerbeck. Stackars mig, jag måste ha slagit i huvudet någonstans. Men inte vad jag minns...Fast jag vet nog en sak som kan bero på att jag gör det. "Om du lämnade mig nu" är den enda bra låten med Lars. Och där är Miss li med. Det är nog därför...Annars sitter jag och väntar på att veronica ska komma. Vet inte viktigt vad vi ska göra. Kanske planera inför middagen i morgon eller på Lördag. Och föresten så blev jag omkörd av en svala påvägen hem från Philip...haha pinsamt.


Dom som lämnar festen innan två


Jag längtar så jävligt tills jag får se Coldplay komma ut på senen. Ja, det är det jag gör. Jag har faktist rätt så tråkigt just nu...skulle vilja hitta på någonting roligt. Inte någonting vanligt som man gör varje dag. Men det lär väl inte bli någonting sånt idag inte. Vi får helt enkelt vänta och se. Bye

Put a smile upon your face

Hejsan! Nu sitter jag här igen, lyssnar på coldplay och njuter av det. Snart är det dags, det är kindre än en månad kvar till konsertern är. Och jag är jätte pepp! Eller jag kan knappt vänta. Jag vill verkligen vara där nu. En till sak jag vill är att Philip ska komma hem. Men det göra han förhoppningsvis på onsdag morgon. Det är bara att vänta. Det kommer ju att bli underbart! en sak jag blir lite sur över nu är att det inte går att föra över bilderna från i helgen. Jag hoppas att det fixar sig. Dom bilderna vill man ju lägga upp! Men nu ska jag gå och hitta på någonting. Kanske ska åka in till Leksand senare med carolina och Jessica Veronica. Vet inte riktigt hur det bli. Men det skulle vara trevligt att äta lite mat tillsammans. Eller jo föresten. Nu fixade jag de med bilderna. I helgen var det iallafall fest i Rönnäs. Först va vi ner på sillfesten en snabbis. Och senare gick vi till Viktor som fyllde 20.
(några av bilderna är tagna av veronica. eftersom att hon var med aktiv med sin kamera än vad jag var med mig)







Jag läängtar efter dig!

Har just kommit hem efter en liten cykeltur med Wilma. Det var väldigt skönt att röra på sig, det blir ju inte så mycket av de dom dagarna man jobbar. Och min älskling är och nördar Harry Potter med grabbsen hela kvällen och natten. Men imorgon, eller inatt kommer han till mig. Och jag längtar så sjukt mycket. Men jag måste säga att "grabbsen" inte är det bästa ordet att använda....haha, jag är rätt töntig ibland.

På bilden: MIN ÄLSKLING och aliceeeeen!!! <3


From yesterday




Ja. Kvällen gick väl ut på att försöka röka vattenpipa, men det gick inte så bra eftersom att den va lite sönder. Jag måste säga att vårat försök till tjockare rök med hjälp av mjölk inte gick så bra. Eftersom att det redan var något fel. Sen mendans alla dom andra körde ölspelet satt jag och Carro och spelade fyra i rad...Kanske inte låter som det roligaste, men det var faktist helt okej. Men det blev en tidig kväll, eftersom vi sen skulle upp och jobba.

The Girl And The Robot


Jag är lite roligare, hoppas jag..

Okej, nu har det varit ett väldigt uppehåll för mig och datorn. Jag har bara kännt mig stressad när jag sett en dator dom senaste veckorna. Det kändes så jobbigt att sätta sig vid datorn när det var så fint väder där. Och så har jag även varit borta i Göteborg, så har inte heller kunnat. Från den resan så ska jag ha lite bilder. Men dom har jag inte lagl över än. Sen har jag bara haft en massa roliga med min pojkvän och Carolina. Visst, inte bara dom två. Men det är dom jag oftast är med. Men nu ska jag väl försöka att inte vara så himla tråkig och kanske skriva lite mer än vad jag har gjort.

RSS 2.0