Det är inte lätt när det är svårt!

Det är inte lätt det här med rapporter. Dom ska vara så långa och komplicerade. Vilket jag inte klarar av. Det svåraste är ju alltid att börja skriva. Speciellt om man inte riktigt vet vilket ämne jag ska skriva om. Jag sitter och väljer mellan två ämnen. Nynazism(vilket är väldigt intressant, men inte finns mycket fakta om). Eller Trafficking, som inte är lika intressant, men finns mer fakta om. Men nu är det inget som jag skulle vara intresserad av att hålla på med, vilket man kan tro när man läser det här. Men man ska skriva om samhällsproblem. Och då är det dom två jag funderar på. Men nu är det bara att läsa vidare och titta efter mer fakta, så får jag se vilket av ämnena det blir.

Jahapp...Så typiskt

Åhhh, vad jag blir arg. Skolavslutningsklänningen som jag hade beställt är slutsåld. Dom sa inte att den var slutsåld när jag beställde den, utan jag fick ett papper där det stod det senare. Och skorna jag hade beställt som skulle komma runt den första. Men nu ska dom komma runt den tionde. Och man vet ju aldrig om dom är försenade. Men då är det väl för mig att leta vidare efter en ny klänning, och ett till par skor. Och jusste. En frisyr jag hade tänkt haft då, går inte att göra på mig. Jag har för uppklippt hår. Så där får jag väl tänka om.

Rockin´all over the world

Idag hade vi våran konsert, alltså vi som hade valt estetiskverksamhet med inrikting musik. Det va lite nervöst till att börja med. När vi väl börjat blev det väl......sådär...Eller, jag vet inte. Det va bara en sak som blev lite fel. Och det va på "The Scientist" när jag och Amanda kom bort oss lite. Men om man tänker bort det gick alla framträdanden ganska bra. Tråkigt bara att kursen är slut...Det va den roligaste!


Mycket att göra!

Det man har att göra den här veckan:

Svenska redovisning(gjord idag)
Teckenspråksprov
Privatlektioner i matte
Powerpoint redovisning
Nationellaprov prat i engelska
Träna texter inför onsdagen
Träna

Jag känner iallafall att det är mycket att göra den här veckan. Längtar verkligen till helgen, för den behöver jag nu!

Hmm, ja. Plugga, plugga och plugga.

WiiLma


Haha, Wilma kan vara söt. Men för mig är det väldigt sällsynt. Ibland snygg också!

Inget viktigt

Skönt! Då har man ingenting man absolut måste göra kvar. Inte för den här veckan iallafall. Det är tur att man har lite smålov ibland, så man slipper stressa så mycket. Men nu måste jag duscha, och sen blir det nog en cykeltur i den sköna vädret. Hoppas det fortsätter såhär hela långhelgen.

And I think we're like Mr. and Mrs. Right


Mrs. Kiss Kiss Bang she's not a fool
extraordinary and oh so cool

Men hallå, hur kunde Tyskland komma så dåligt till i eurovision? Jag har iallafall upptäckt att låten är bra. Och den är MUMMMMMA så bra!

Yees!

Fan vad bra det va igår på melodifestivalen. Norge vann, den bästa lånten av alla. Jag känade lite på att jag trodde att den skulle vinna, haha. Ja, det va kul!

Da Da daa


Igår va det bio, Änglar och demoner. Som vanligt när Philip vill att jag ska se en film så vill inte jag se den. Eftersom att jag tror att det inte är något för mig. Men det har hänt några gånger att filmerna har varit skit bra. Som igår! Vilken film, det var spännande helatiden. Synd för mig ändå. Eftersom att om den varit dålig skulle jag inte behöva skämmas och säga att den va bra...hmm...Men det är som det är. Och ikväll blir det bara mys framför Euorovision. Och jag håller på Sverige. Men om det inte går bra för oss, så hoppas jag verkligen att Norge kommer långt! Men nu ska jag gå och ta ut den nybakade sockerkakan ur ugnen. Hoppas att den är god.

green grass and red lipstick. The perfect combination

 


Weiii!

Vad glad jag är! Sverige gick vidare, och jag älskar den låten! jag tror på den!


I said brrrr, It's cold!

Helgen har varit så mysig. Förs i fredags var jag med Carolina och tittade på hockey och Crossroads. Och den filmen kan man bara inte hata, bara älska. Den påminner mycket om när vi var yngre...Aja, det va mysigt ialafall. Sen i lördags åkte jag till Philip, vi myste, åt glass med Carro och lagade tacos...Ja, det var min helg. Och fy för alla väderförändringar helatiden. Men blir så trött av dom. Så därför ska jag ta och sätta på mig en mjuk morgonrock, göra iordning det absolut bästa kärlekstet och skriva på min novell.

why not a hippie?


Pinsamt

haha, vad pinsamt. Det är inte alls melodifestivalen imorgon....Men nästa helg!

Ännu en skolvecka avklarad!

Jahapp, då var ännu en skolvecka avklarad. kan man säga är skönt. Har även gjort engenska nationellaproven igår, det är skönt och ha det avklarat. Så ikväll då. Det är jag inte helt säker på än men jag tror att det bli att sova hos carro. Och imorgon hos Philip, då det blir melodifestivalen på kvällen. Hoppas det går hyfsat bra för Sverige. Men det tror jag inte. Jag menar, hur har det gått alla andra år....Aja, det återstår att se. Nu blire mat!

I Löööve Rönn´s!





Vardagsmys är så....mysigt! Ganska självklart, men jag älskar att vara spontan. Det behöver inte vara värsta grejerna. Som att åka till Insjön med mopederna och köpa godis, och sen sitta och prata nere vid vattnet är lagomt. Självklart i Rönnäs, det gör ju allt ännu bättre!




USCH!
Väldigt många bilder. Men det är också väldigt roligt med solidaritetsdagar, men självklart bara om man är i Rönnäs. Här händer allt.

Så bra låt!


Jag känner mig som ett slagerfreak när jag håller på såhär. Men låten "FAIRYTALE" med ALEXANDER RYBAK som vann melodifestivalen i Nogre i år, måste vinna allt! Den är ju hur bra som helst. Jag ska då ringa och rösta flera gånger om! Gör det ni också, jag vet att alla tycker om den låten.

No one sleeps when I'm awake





someone maybe...

Carro och Bosse

Bilder från valborg innan vi gick ut. Även bilder från morgonen, ofixade och ja, vackra. Hur tyvärr inga bilder från när vi va ute..



Hmm....haha! vi hade kul iallafall.

RSS 2.0