Edie Sedgwick


Som snygg...

Snyggare...

Snyggast!

It’s such a perfect day


Jag saknar mitt lite längre hår ibland...Men det är bara att vänta på det!
Idag har jag iallafall varit barnvakt åt min lillasyster. Det som är lite synd är att jag och hon inte går ihop jättebra. Det enda vi gör är att bråkar med varandra om allting. Haha, det kanske är jag som är löjlig och blir sur på henne för ingenting..menmen. Så är det bara...I måndags sov alla gamla rönn´stjejer här. Det var skit trevligt. Det var ju ett tar sen alla var med varandra. Man har ju alltid en massa gamla goda minnen att prata om. :)

Töntarna


Töntarna. Så jävla bra låt. Längtar efter skivan och konserten!

Don´t let the devil ruin it all

Jag är så jävla trött på allt skitsnack. Kan inte alla bara sköta sina egna liv och deras problem? Och inte bara gå och snacka en massa skit som inte ens hälften är sant? Är det meningen att vi ska förstöra allt bra i varandras liv. Det som verkligen gör en glad ska någon alltid lägga sig i och förstöra...

Öppningsnummret på Coldplay!

Love real love!



Fyfan vad de är underbart!
Inte från min plats dock, stod ju längst fram ;)

I miss somebody special


Och ja, ikväll ska jag vara med Carro och Jenny igen. Det blir nog trevligt!

I gotta feeling

That tonight's gonna be a good night...Hmmm, eller inte. Vad irriterad jag är. Mitt tangentbord slutade funka tidigare idag efter att jag hade ätit ett päron. Det var helt fullt med "päronsaft" på tangentbordet. Jag trodde självklart att de va därför det hade slutat. Jag hade siktat in mig på att jag inte kunde lämna rapporten imorgon. men nu när pappa har varit och fifflat med datorn så börjar det att funka igen. Blandade känslor om det. Men nu måste jag fortsätta på rapporten jag knappt har börjat på. Så ikväll ska jag ha det SKITKUL!

Jag är trött....

Förvirrad och stressad

"Kurdistan" gör bara mitt liv förvirrande, stressigt och tråkigt just nu. Jag förstår inte mycket om vad jag håller på med...Jag håller på att skriva en rapport om en konflikt. Vilket tillsist blev om kurderna och ett område "kurdistan" som låter som ett land, men detär det inte..Ja hmm, allt det där blev väldigt förvirrande. Men det verkar vara det själva konflikten handlar om. Att dom vill ha ett eget land. Men jag får skylla mig själv lite om jag har hållt på att byta konflikt varje dag typ. Och nu har jag bara två dagar kvar att skriva på den..Önska mig lycka till!

Kurdistan gör mitt liv lite förvirrande och stressigt just nu. Känns inte alls bra...


Klippa och färga håret!


Här sitter jag och lyssnar på lite gammal musik från förra året. Det ger mig väldigt bra vibbar faktist. Aja, nu kan jag inte skriva något mer. Nu måste jag kleta in mitt hår i fyra olika smörjor i tur och ordning precis som frisören sa åt mig att göra dagen innan klippning och färgning. Och ojoj...Vi får se hur jag ser ut efter morgondagen när allt det där är gjort. Hoppas det ser bra ut.

Det går frammåt!

Nu känns det äntligen som att jag börjar få ordning på mitt liv! Det har varit väldigt upp och ner. Jag kan säga att jag inte mått allt för bra. Men saker och ting börjar ordna sig, och jag mår mycket bättre! Kom just hem från boxen, och nu ska jag ducsha, titta på oc och bara ta det lugnt. Det låter så skönt, så jag gör de nu! och imorgon blir det musikal i Borlänge. Men med vem är hemligt. ;)

RSS 2.0