Skolavslutningen

Några bilder från Skolavslutningskvällen. Det där va en trevlig kväll med god mat..och dricka. Några av glasen iallafall. Det borde göras om!

Bilderna är tagna från Matilda Pedersén.




Bla...bla

Jag är så jävla trött på att alltid höra av mig. Och känna att det bara är jag som vill nått. Men som tur är så finns Coldplay. Dom som kan göra mig glad och hjälpa mig genom det mesta. Fan vad jag längtar tills konserten, då kommer jag vara LYCKLIG! Ja, jag älskar dom!!

men nu vill jag ha MIDSOMMAR!

Närmar sig!

Äntligen närmar det sig skolavslutningen. Den är ju faktist imorgon! Det fattas bara det fina vädret. Inte för att det kommer att komma än på ett tag. Men men, nu ska jag åka på Wilmas skolavslutning. Ska bli mysigt faktist. Tror jag....

Kanske väldigt tråkig bild. Men jag tycker om den. Den är så ren och len på något sätt...Fast mitt lillfinger ser cp ut såg jag nu..

3

Nu har jag pluggat ganska hysteriskt i timmar. Jag har skrivit på min rapport, och tränat lite på matte eftersom att jag har nationella proven imorgon i matte B. Den här veckan har varit jättebra hittills faktist. Även om den har varit ganska stressig, och är för den delen. Men jag har varit med Carolina, och vi har haft det skitmysigt då vi bara har legat och glassat, bokstavligen, nere vid vattnet. Vi åt ben and jerry´s och choklad medans vi försökte plugga i solen. Och det gick väl sådär. Vi fick inte direkt världsmycket bjort. Sen har jag och Philip firat en 1 år och 2 månader, vilket vi gjorde genom att mysa, äta en massa frukt och skaldjur. Och sen hade jag även min sista privatlektion i matte. Fast det skulle inte sitta fel med en sista såhär dagen innan provet. Men det känns som att jag mycket mer koll än vad jag hade innan på allting. Och sen så träffade jag Millan igår också! Det var väldigt kul. Eftersom vi inte har träffats på länge. Och hon är nog en utav dom snyggaste! Hoppas att vi kan sova någonting där i helgen. Men nu är det slutskrivet för mig. Nu måste jag plugga vidare! Fast bara en sak innan jag slutar. Jag började lyssna på 30 secounds to mars idag igen, vilket jag inte har gjort på hur länge sen. Varför slutade jag lyssna på dom för? DOM ÄR SJUKT UNDERBARA!

(har inte fört över bilderna från när jag och Carro va, men dom kommer!)

RSS 2.0