Spel...och Tradera

Nu är vi i Uppsala. Nog för att vi har varit här ett bra tag nu men. Just nu är jag och Philip väldigt sociala. Han spelar en massa spel på hans ipod, och jag sitter och glor inne på Tradera. Men innan de har vi haft ett socialt liv. Jag, Philip och Hanna (Philips syster) fikade först på ett jättemysigt café. Sen blev det middag, då även Christian (Hannas sambo) var med och åt. Haha, det blev väldigt virrigt allting. Och sen var det bara att glo igenom let´s dance, och som tur var så åkte Carl-Jan ut. Det har jag väntat på ända sen den här säsongen stratade.  Ja, glad är jag för det.

Uppsala Imorgon

Jag längtar! imorgon åker jag och Philip!


P.S I Love You, and I´m crazy about you

One Night

Jaha, då blir det här den första, och sista natten hemma det här lovet. Först har jag sovit med Carolina, i hennes farmor och farfars hus. Och det gjorde vi i tre nätter, det va kul och mys. Och jag måste säga att jag och Carro är riktigt bra på att göra eld. På första försöket fixade vi det. Jag har tyvärr inga bilder från det, men hoppas att det kommer. Sen har jag sovit hos Philip i tre nätter, hur mys som helst. Och hemskt, men gott nog, så har vi ätit på Napoli två dagar. Känns inte alls för bra. men men. Jag har inga bilder från det heller, vilket är tråkigt tycker jag. Och imorgon bär det av till Uppsala med Philip, det ska bli riktigt kul!


Bababaaaba


Ikväll är det melodifestivalen. Jag brukar inte titta på det, men ikväll så måste jag, så jag har någonting att reta Carolina och Amanda för, eftersom att dom ska vara samer. Ska bli kul och se om dom välter någon moraklocka idag igen, fast då inför hela svenskafolket, men som sagt, det återstå att se. Just nu så sitter jag och väntar på Philip, som skulle ha varit här för två timmar sen. Jag hoppas iallafall att han kommer.  Bababaaba

Dåliga dag



Dåliga bilder, dåliga skolarbeten, och dåliga nästan allting. Alltså, dåliga dag, och dåliga Josefin. Allt har gått dåligt idag. Nästan så jag inte törs göra någonting annat idag än att ligga still i sängen för mig själv. Eller, ja. Då kommer väl någonting hemskt hända. Som att jag ramlar ur sängen och bryter någonting. Jag gör mig beredd på det. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om det hände. Fast igentligen kan jag inte ligga i min säng alldeles för mig själv. Nu måste jag lära mig om allt sopm har med Miljöpartiet att göra utantill.

bananer, bannaner, BANANER!


Bananer är en väldigt lätt frukt att fastna på, iallafall för mig. Det enda jag har gått runt och sjungit på idag är bananer, bannaner, BANANER! Och bara för de, så vill min kompis, Carolina, skjuta mig. Och det känns ju inte som ett plus. Hoppas dock att hon inte menar allvar. Så just nu så tycker jag mindre om bananer. Men det är väl bara för idag antar jag väl. Bananer är goda!

Bosse, Barro, Benny, Bessi



Why so serious?



Förstår inte hur man kan tycka att någon radiokanal är bättre än P3..Och dom har världens bästa morgonprogram, morgonpasset i P3. Det är pga de programet jag överhuvudtaget orkar gå upp på morgonen.

BaBaaaaDadaddaBaaa

Jahapp, jag borde nog igentligen tänka på mitt engelskaprov, min samhällsdiskussion, svenska uppsattsen, och min svenska bok som ska vara utläst på torsdag, och jag har inte ens uppnat den. men just nu sitter jag och lyssnar på "life in tecniocolor, part 2" en heelt underbar låt! Och så väntar jag även på dom små potatisklyftorna som just nu badar, som hampe, Sofie och jag senare ska äta. Och sen kommer Celinn, som också firar 3 år med Jim idag. Så grattis till dom!

PJG <3



Balla Greta, min nya vän!

Det är så det ska vara!

Jag, Älskling och Greta hade det jättemysigt på alla hjärtansdag. Vi var ute, åt godis, men också annat smått och gott. Det var bara så underbart! Tack båda två, men Philip, I löööve you! <3


Music


Äntligen är jag klar med mina två musikuppsattser. Jag är alltid ute i sista sekund. Imorgon ska dom vara inne, och så klart, som alltid annars, ska jag vänta så länge det bara går. Som tillexempel den här gången. Dagen innan plus stress är grejen. Eller, nej. Jag borde skärpa mig när det gäller såntdär..

Jag, som dom flesta av oss

VILL HA SOMMAR!



Iallafall varmt, jag vet inte om jag kanske tycker att det här skulle sitta bättre.


Ojojoj, den här kvällen va så jävla mysig!

det blv lite mobilbilder, men som sagt. Det kan också vara kul ibland.

Dance with somebody


God Kväll


Jaa, idag har mina läppar svidit och varit torra. Sen har jag och jessica varit i börlänge, där vi också träffade och planerade lite med Emma och Amanda. Imorgon ska jag hem till Emma, och vi ska baka tårta, och försöka att göra lite matte. Vilket inte kommer att gå bra. Sen ska vi till Emma2 och Amanda, med Ida och Sanne, och ha en trevligtrevlig kväll! HAhahaha, jag vet inte vart jag har fått min skrivbegåvning ifrån. Jag är så glad att jag fick den, för jag är ju bara såååå bra på att skriva!

10 månader idag!<3

Bara för att jag älskar dig Philip! Förlåt för alla stunder jag har varit, och kommer att vara dum mot dig. Men jag ska försöka att se till att inte bli så sur på dig så ofta. Och jag har ju inte direkt alltid någon anledning till att vara så förbannat sur på dig helatiden. Det kan bli ett väldans liv på mig, och jag kan nog inte förstå hur jobbig jag är vissa stunder. Jag tycker alltid att jag har rätt, men det är oftast du, Philip, som har rätt!
Bara för att du är du, och UNDERBAR!

Bara för att vi är VI ,och för att jag är jag och kär i dig!

Lovers, keep on the road you´re on

Ännu en gång, jag älskar dig Philip!       /J


Jag är en vampyr

Tur att det finns någonting som kan göra mig lite gladare när jag är ihelvetes irriterad och sur.Fast det är inte mycket som kan få mig glad då. Men jag mår genast mycket bättre för en stund
när jag lyssnar på "Jag är en vampyr" med Markus Krunegård. Rätt JÄTTEMYCKET mysigt bra!Den kan iallafall alltid göra mig lite gladare, och det är väl ett plus. Så tack för en låten Markuuus! Fast helvete, nu måste jag komma med lite mer. Coldplay kan göra mig mer än glad, nu är jag faktist HUR GLAD SOM HELST! MMmmmmM, Mumma säger jag på dom!



Och jag som alla andra längtar till SOMMAREN!

Prinsessor





Det finns inga prinsessor mer
Kan vi sluta leka det
Det finns inga soldater mer
Kan vi sluta leka det
Och hon slutar le

RSS 2.0